Dispozitiv de prelevare cereale din camioane CAMPION (tip RAKORAF)

Prelevare campioni

Dispozitivul de prelevare cereale tip CAMPION este esential pentru toti beneficiarii care-si desfasoara activitatea in domeniul de depozitare si conditionare cereale. Prin utilizarea acestui dispozitiv de prelevare cereale exista certidudinea ca parametrii tehnici ai probelor prelevate nu sunt deteriorati in niciun fel. Este posibila montarea unei camere video astfel incat sa existe monitorizare si de la distanta.

Prelevarea probelor de cereale se realizeaza mecanic prin intermediul unui transportor melcat, iar apoi probele sunt trimise pneumatic in recipientul tampon din laborator.

Distanta minima dintre dispozitivul de prelevare CAMPION si cladirea in care se efectueaza testarea probelor va fi de minim 300 mm si de max. 5,0 m.

Dispozitivul de prelevare cereale din camioane poate trimite probe pana la o distanta de cca. 10 m fata de locul de unde se preleveaza probele de cereale

Sondele de prelevare cereale au lungimea de 1.700 mm pentru prelevare cereale grele sau de 2.300 mm pentru prelevare cereale usoare gen floarea soarelui. Sondele cu lungimea de 1.700 mm nu pot preleva probe de pe fundul benelor camioanelor!

Prin intermediul bratului telescopic, sonda de prelevare cereale poate sa descrie un cerc cu diametrul de 8.840 mm cu un unghi de 340 de grade.

Pentru montarea dispozitivului de prelevare este necesara o fundatie cu dimensiunile (lungime x latime) de cca. 1.000 x 1.000 mm. Inaltimea fundatiei poate fi de 750 mm sau se poate realiza pana la o inaltime de 3,000 mm, in functie de cerintele beneficiarului.

Placa de baza a dispozitivului are dimensiuniule de 800 x 800 mm (lungime x latime).